Zonder categorie

Jublileumreis 5 jarig bestaan Valkenburg

Tijd vliegt, Quillermo en Niels weten nog goed dat ze bij elkaar kwamen om eindelijk de stap te zetten om een consultancy bureau op te starten. Eentje waar ze zelf ook wilde werken, waarin de Software engineer centraal staat, volledige transparantie en dat iedereen zelf kan kiezen over zijn salaris, vrije dagen, werklaptop, cursussen, vervoer etc.. Alleen soms vergeten ze bij Giant Fox dat dit al weer ruim vijf jaar geleden is. Dat in deze periode al heel wat is gebeurd. Giant Fox is al twee keer verhuisd; vanuit thuis naar anti-kraak naar de huidige plek nu op de Centraleweg in Geertruidenberg. Van pure consultancy naar interne projecten en hebben zelfs al twee afstudeerders begeleid naar het echte leven van een software engineer. En dat naast de basis groeien met leuke, kundige en gemotiveerde mensen en voor hun opdrachten en projecten zoeken waarbij ze zich helemaal kunnen uitleven.

Een 5 jarig jubileum was wel een goed moment om even stil te staan. En onze traditionele heidagen waarin werk en ontspanning gecombineerd worden om te wisselen voor een paar dagen activiteiten en ontspanning.

Op naar de volgende vijf jaar.

Hoe ziet zo’n reis er dan uit? Nou zo:

Nieuwsgierig stuur een berichtje en we vertellen er alles over.

PS Bij Giant Fox roepen we al jaren dat als je met je helikopter naar het werk wil wij het regelen. Belofte maakt schuld dus daarom kon een helikopter niet ontbreken deze dagen.