Werken bij Giant Fox

Bij Giant Fox zijn we een tikje eigenwijs. Zeker wanneer we denken dat het slimmer kan. Met onze roots als software ontwikkelaar en jarenlange ervaring in de ICT, kennen we het klappen van de traditionele zweep; veel uren maken en vaak met weinig oog voor jouw ontwikkeling, werkplezier of privéleven.

We geloven dat dát anders kan. Wij geloven dat je werkt om te leven in plaats van leeft om te werken.

Geen standaard arbeidsvoorwaarden

Onze GIANTS kiezen voor de vrijheid van een freelancer met de zekerheden van een vaste baan. Bij Giant Fox bieden we je geen standaard arbeidscontract. Liever kijken we waar jouw behoefte ligt. Jij bepaalt zelf hoeveel salaris en hoeveel vrije dagen je wilt
Bepalen we samen of je parttime wil werken of fulltime. Thuis of op locatie. En kies je zelf of je liever investeert in een opleiding of spaart voor je kind, dan in een dikke lease auto rijdt. Maar hé, als jij desnoods met een helikopter van huis naar je werk wilt, be our guest!

Nergens aan vast

Bij veel traditionele software consultancy bureau's zit je gebonden aan allerlei regels en moeilijke clausules, zoals concurrentie- en relatiebeding. Giant Fox gelooft niet in dergelijke constructies. Liever geven wij jou de vrijheid om te kiezen voor jezelf.
Hierdoor blijft ieders werkplezier hoog en de productiviteit en kwaliteit optimaal.

Flexibele werktijden

Hoe wil jij je werktijden het liefst inrichten? Wij snappen dat je flexibiliteit wil op bepaalde momenten in je leven. Heb je kinderen op komst? Dan kunnen prioriteiten verschuiven. Later beginnen of eerder thuis? Een reis maken na een lang project? Meer tijd voor je favoriete sport?
Bij Giant Fox bepalen we samen de inrichting van jouw uren, zodat jouw energie te allen tijde hoog blijft.

GIANT worden?

Ruimte om jezelf te ontwikkelen

Goede ontwikkelaars zijn slimme mensen. Wij snappen dan ook dat je zoekt naar uitdaging. Sterker nog, juist daarom kies je voor het werken als software consultant. Zo kan je regelmatig starten met een nieuw project. Bij Giant Fox hechten we veel belang aan het behouden van jouw energie.
Voelt een project niet langer passend of wil je jezelf verder ontwikkelen met coaching, een opleiding of cursus? Dan bepalen we samen hoe we hier optimaal invulling aan kunnen geven.

Gezamelijk koers bepalen

Minimaal eenmaal per jaar komen we met alle GIANTS samen in "een hutje op de hei". Bespreken we wat slimmer kan. Bepalen we samen de koers voor het opvolgende jaar. Maken we plezier, vieren we successen en delen we leerpunten, kennis en ervaring.

Bij ons werk je:

Omdat je dat leuk vindt.

Omdat we plezierig met elkaar omgaan.

Omdat je baas bent over je eigen carrière.

Omdat je inspraak hebt in jouw werktijden, thuiswerken en projecten.

Omdat je ook je priveleven belangrijk vindt.

Omdat je snapt dat bij vrijheid, verantwoordelijkheid komt, voor je projecten én je eigen leven.

Als nog maar 60% van je werk leuk is, wat doe je daar dan nog?

Niels Vos

Niemand zit te wachten op een natte krant, die energieloos z’n uurtjes draait

Quillermo Pellicaan

Wat voor GIANT ben jij?

GIANTS kenmerken zich door hun grote drive voor technologie. Mensen die graag met hun vak bezig zijn en er alles over willen weten. Een GIANT is een ontwikkelaar die zich niet aan 1 taal of omgeving bindt. Ze houden ervan om te onderzoeken of nieuwere technologie ook echt beter is.

GIANTS werken graag in teams en zijn in staat meerdere rollen in een DevOps team op zich te nemen. Het ene moment maak je de userstories, het andere moment breng je de software in de lucht.  Daar tussenin ontwikkel je zowel de functionaliteit als ook de unittesten om de kwaliteit hoog te houden.

Verder vinden GIANTS ook het privéleven belangrijk. Werken in ons vak is mooi, maar zeker niet het enige in de wereld!

Beschik je over minstens 6 jaar ervaring op het gebied van app development, embedded systems, web development of een combinatie hiervan? Spreekt onze filosofie en werkwijze je aan? Laat het ons weten!

 

Powerstart met XII Waves trainingsprogramma

GIANTS nemen eigenaarschap voor hun succes. Om je daarbij te ondersteunen, doorloop je het online leiderschapsprogramma XII Waves. Dit 12 weken programma combineert de best practises uit meerdere methoden en filosofieën tot een waterdicht en holistische framework. In een paar uur per week, leer je zowel fysiek als mentaal alles over instrumenten en technieken (zoals SCRUM en Agile) om niet alleen jouw zakelijke maar ook juist jouw persoonlijke doelen te behalen.