Software voor het MKB

Software, speciaal voor jouw bedrijf. Ontdek het gemak van geautomatiseerde softwareoplossingen en maak processen efficiënter én overzichtelijker.

Bij Giant Fox begrijpen we als geen ander dat niemand vrolijk wordt van repetitieve handelingen, complexe Excel-sheets of ander vermoeiend gedoe. Daarom helpen we jouw business graag met het bouwen van een kwalitatieve, gebruikersvriendelijke oplossing. Zo kun je meer energie besteden aan waar jullie het beste in zijn: échte meerwaarde te creëren.

Ontzorgen en meedenken

Wij bieden een toegewijd team van ervaren softwareontwikkelaars die jouw bedrijf begeleiden op het pad van digitale transformatie. Onze Giants begrijpen de unieke uitdagingen en behoeften van het MKB en streven naar op maat gemaakte totaaloplossingen die specifiek zijn afgestemd op jouw bedrijf.

Onze Giants gaan we verder dan alleen het leveren van een technische oplossing. We zorgen voor uitgebreide ondersteuning, training en onderhoud om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf het maximale uit de ontwikkelde software haalt.

Onze dienstverlening

Logistieke projecten 

Workflow beheer, ERP software, you name it. Dit zijn allemaal dure termen voor datgene wat jij eigenlijk wilt: overzicht van je processen en voorraad.

Financiële administratie

Begint je huidige software (e.g. Excel) je tegen te werken? Dan is dit het moment om over te stappen naar een oplossing waar jij de controle houdt.

Onze service

Door te automatiseren ben je in staat om fouten te minimaliseren, de efficiëntie te verhogen en waardevolle tijd vrij te maken voor belangrijkere taken. We begrijpen dat elke organisatie uniek is, daarom werken we nauw met jou samen om een oplossing op maat te creëren die perfect aansluit bij jouw specifieke vereisten en workflows.

We beginnen met het luisteren naar jouw specifieke behoeften, uitdagingen en doelstellingen. Onze grondige analyse stelt ons in staat om een op maat gemaakt plan op te stellen dat naadloos aansluit op jouw bedrijfsprocessen en groeipotentieel. Of het nu gaat om het ontwikkelen van een op maat gemaakt ERP-systeem, het automatiseren van workflowprocessen of het creëren van een gebruiksvriendelijke webapplicatie, ons team heeft de expertise om het voor elkaar te krijgen.

We geloven in transparante communicatie en samenwerking. Gedurende het hele ontwikkelingsproces houden we je op de hoogte én betrekken we je bij elke beslissing. We zetten moderne ontwikkelmethodologieën in, zoals Agile Scrum of Kanban, om flexibiliteit en snelle iteraties mogelijk te maken. Op deze manier kunnen we snel reageren op veranderende behoeften en voortdurend streven naar de hoogste kwaliteit.

Kies voor een partner die jouw visie begrijpt en jouw bedrijf laat groeien. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw MKB-bedrijf kunnen transformeren met op maat gemaakte totaaloplossingen.

Projecten voor o.a.

Onze mensen helpen je:

Omdat ze goed presteren in technische omgevingen.

Omdat ze lekker in hun vel zitten.

Omdat ze meer doen dan enkel “uurtjes draaien”.

Omdat ze verantwoordelijkheid nemen.

Omdat ze bij zijn in de laatste technologieën.

Ik wil jullie graag bedanken over de manier waarop je het team in korte tijd hebt geformeerd, zowel met de kwaliteit en professionaliteit van de teamleden als met hun persoonlijkheden. De klik in het team was vanaf dag 1 aanwezig, inzet en enthousiasme zijn weergaloos. Het is echt een dream-team gebleken en zonder dit team hadden we deze klus nooit kunnen klaren.

Lambert Mühlenberg – Alfen N.V.

Quillermo is very good at delivering to me the software development resources I am looking for. He is extremely good in understanding the requested expertise and based on that making the right propositions. It is a joy doing business with Quillermo.

Wil van Gils – ABB Group

De mannen die ik toegestuurd krijg van Quillermo nodig ik uit om op gesprek te komen. Niet voor een selectiegesprek, maar zodat zij kunnen zien waar ze maandag’s komen te werken.

Gino Knubben – NXP Semiconductors
Projecten
32
Software launches
121
Check-ins
2239
Kopjes koffie
289

Op zoek naar een GIANT softwareoplossing?