Python developer

Python is al ouder dan menig ontwikkelaar. De laatste 10 jaar ontdekken steeds meer ontwikkelaars de kracht van Python. Het is een omgeving waar je alle kanten mee op kan. Van backends voor webomgevingen tot numbercrunching op grote datasets of het automatiseren van testomgevingen.

Als datacruncher ontsluit je data door middel van algoritmes die in Python moeten worden uitgewerkt, waarvan de uitkomst in een applicatie voor eindgebruikers gebruikt zal worden. Je implementeert uiteenlopende en innovatieve toepassingen, denk hierbij bijvoorbeeld aan datafusie, nieuwe voorspelalgoritmes, machine-learning en andere technieken.

Als webontwikkelaar ben je vaak met tools zoals Django of Flask bezig high traffic REST api's te ontwikkelen. Je ontwikkelt vaak software die draait op de grote cloud platformen zoals Azure, AWS of Google. Webontwikkeling, applicatieontwikkeling, softwareontwikkeling, backendontwikkeling, API, microservices of doe je dingen in de cloud, alles kan met Python!

 

Functie eisen

Een HBO of WO diploma met als afstudeerrichting Informatica, Elektrotechnisch, Technische Natuurkunde, Technische Computerkunde of vergelijkbaar.
Minstens 6 jaar relevante werkervaring en goede kennis van of ervaring met:

  • Python, Typescripts en kennis van andere omgevingen
  • REST, Microservices, Cloud (Azure, AWS), Cloud Foundry, OpenShift
  • Python libraries en frameworks als Django, Flask
  • Ervaring met Software Testing en Test Driven Development, Git en GitHub
  • Kennis van methoden zoals Agile, Scrum en DevOps: CI/CD pipelines / Jenkins / Containerisation (Docker/Kubernetes) / etc...
  • Relational en NoSQL databases

Arbeidsvoorwaarden

  • Salaris zelf te kiezen tot 6.000 euro
  • Het meest flexibele bonus model van Nederland tot wel 40.000 euro per jaar, al raden wij aan dit in jezelf te investeren
  • Naar wens vervoersmiddelen auto, motor, ov en/of (elektrische) fiets
  • Mogelijkheden voor cursussen, beurzen enz. enz.

Ben jij een tikkeltje eigenwijs? Mooi wij ook zeker wanneer we denken dat het slimmer kan. Met onze roots als software ontwikkelaar en jarenlange ervaring in de ICT, kennen we het klappen van de traditionele zweep; veel uren maken en vaak met weinig oog voor jouw ontwikkeling, werkplezier of privéleven.

We geloven dat dát anders kan. Wij geloven dat je werkt om te leven in plaats van leeft om te werken.

Spreekt onze filosofie en werkwijze je aan?

Ben jij een Giant Match met ons Java profiel?

Wil je meer weten?

Stuur een mail naar berend@giantfox.nl

Staat jouw rol er niet bij en wel interesse?