Software consultancy zoals jij wilt

Giant Fox is opgericht door Niels Vos en Quillermo Pellicaan, met het idee om het anders te doen. Beiden afkomstig uit de software ontwikkeling, waar hun missie ontstond om consultants de stabiliteit en vrijheid te geven die ze verdienen. Consultancy gericht op échte ontwikkeling en vooruitgang voor alle partijen, in plaats van enkel 'zoveel mogelijk uurtjes' draaien.

Hierdoor blijft de energie in zowel projecten als in onze GIANTS hoog en zijn onnodige kosten door uitval of demotivatie minimaal. Win-win noemen wij dat!

Wij zijn Giant Fox

Onze roots liggen in software ontwikkeling. Daarnaast hebben wij persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staan.

Als je werkt bij Giant Fox heb je geen standaard arbeidsvoorwaarden, deze bepaal je zelf. Wat je wel hebt zijn flexibele werktijden, ruimte om jezelf te ontwikkelen en alle andere zaken die jouw werk prettiger maken. Hierdoor blijft werken leuk én is de energie in projecten hoog. Dit zorgt voor hoge kwaliteit én meer creativiteit.

Focus op optimaal presteren

De focus van Giant Fox ligt op optimaal presteren. Die focus vertaalt zich door naar onze dienstverlening, onze klanten én onze bedrijfsvoering.

Software-engineering is ontwikkelt zich in sneltreinvaart. Het optimaal inzetten van die kansen voor je organisatie vraagt om een flexibele aanpak met gemotiveerde en slimme mensen. Onze GIANTS zijn ervaren ontwikkelaars die net zo in je project staan als in hun leven: creatief, professioneel, verantwoordelijk, oplossingsgericht en met plezier.

Wij, als bedrijf, streven continue naar verdere ontwikkeling en een goede werk-privé balans van die slimme GIANTS, zodat prestatie en plezier optimaal blijven.

Wij geloven dat het anders kan. Onze filosofie is dat je werkt om te leven in plaats van leeft om te werken. 

 

Projecten voor o.a.

Ontwikkelaar van GIANTS

Giant vinden

Giant worden

Op zoek naar een software GIANT of wil je ons team van GIANTS versterken?