GIANT vinden

Op zoek naar een software ontwikkelaar die uw project vooruit helpt? Onze Giant's zijn ervaren (6+ jaar) engineers die het belang van uw opdracht begrijpen. Grote software projecten brengen immers veel verantwoordelijkheid met zich mee.

Door slimmere, in plaats van meer,  inzet van de juiste mensen, blijft de energie tijdens het project hoog en houdt u onnodige kosten minimaal.

Onze dienstverlening

App development 

Ontwikkeling van (mobile) apps gericht op het optimale prestatie. Device specifiek, werkzaam op verschillende operating systems, browser-based of desktop-based.

Embedded development 

IoT systemen waardoor apparaten beslissingen kunnen nemen zonder aansturing van mensen. Flexibel aan te passen en optimaal samenwerkend met cloud systemen.  

Web development 

Web development, zowel op back als op front-end. Functionele codes, lichtgewicht frameworks, alles om snel in te spelen op de groeiende verwachting van de gebruiker.

Ontwikkeling zit in ons bloed

Onze roots en ervaring liggen in software ontwikkeling én persoonlijke ontwikkeling hebben we hoog in het vaandel. We hebben de technische kennis en kunde in huis, spreken de taal van de engineer én begrijpen het belang van je project.

Software-engineering is continu en  in sneltreinvaart in ontwikkeling. Het optimaal inzetten van die kansen voor je organisatie vraagt om een flexibele aanpak met gemotiveerde en slimme mensen. Onze GIANTS zijn ervaren ontwikkelaars die net zo in je project staan als in hun leven: creatief, professioneel, verantwoordelijk, oplossingsgericht en met plezier.

Projecten
22
Km gelopen
3245
Partijen gespeeld
2239
Kopjes koffie
289

Het team

Making Giants Giant
Making Giant Software
Matching Giants with Giants
Makes Giant Front-ends
Giant Bio Hacker
Guides your Giant personal life
Making Giant Texts
Develops Giant software
Develops Giant software
Develops Giant software
Develops Giant software
Develops Giant software
Develops Giant software
Develops Giant software

Niemand zit te wachten op een natte krant, die energieloos z’n uurtjes draait

Quillermo Pellicaan

Onze mensen helpen je met:

Omdat ze goed presteren in technische omgevingen.

Omdat ze lekker in hun vel zitten.

Omdat ze meer doen dan enkel “uurtjes draaien”.

Omdat ze verantwoordelijkheid nemen.

Omdat ze bij zijn in de laatste technologieën.

Op zoek naar een Giant?