C# Backend developer

Windows is meer als alleen het besturingssysteem op je laptop thuis. Het Windows besturingplatform kom je overal tegen: van machine aansturingen tot op servers voor totale ( Azure ) cloud oplossingen. De overeenkomst van al deze verschillende toepassingen is de taal waarmee het wordt geschreven: C#.

Als C# developer beslis je zelf welke tooling en .Net frameworks je wilt gebruiken voor jouw oplossing. Ga je werken in de cloud, zorg je voor de koppeling tussen backend en frontend of wil je je meer richten op machine learning en gebruik je tooling om dit mogelijk te maken? Als backend developer ben je breed inzetbaar en kan je je verder ontwikkelen op verschillende vlakken. Dit doe je in een team van specialisten waar jullie van elkaar leren om samen de beste oplossingen op te leveren.

Functie eisen

Een HBO of WO diploma met als afstudeerrichting Informatica, Elektrotechnisch, Technische Natuurkunde, Technische Computerkunde of vergelijkbaar.
Minstens 6 jaar relevante werkervaring en goede kennis van of ervaring met:

  • C# .Net Framework / Core, Azure, AWS, Typescripts
  • REST, NoSQL, Docker, Kubernetes
  • Op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Azure, MVC, CI/CD
  • Zowel Nederlands als Engels in woord en geschrift.

Arbeidsvoorwaarden

  • Salaris zelf te kiezen tot 6.000 euro
  • Het meest flexibele bonus model van Nederland tot wel 40.000 euro per jaar, al raden wij aan dit in jezelf te investeren
  • Naar wens vervoersmiddelen auto, motor, ov en/of (elektrische) fiets
  • Mogelijkheden voor cursussen, beurzen enz. enz.

Ben jij een tikkeltje eigenwijs? Mooi! Wij ook, zeker wanneer we denken dat het slimmer kan. Met onze roots als software ontwikkelaar en jarenlange ervaring in de ICT, kennen we het klappen van de traditionele zweep; veel uren maken en vaak met weinig oog voor jouw ontwikkeling, werkplezier of privéleven.

We geloven dat dát anders kan. Wij geloven dat je werkt om te leven in plaats van leeft om te werken.

Spreekt onze filosofie en werkwijze je aan?

Ben jij een Giant Match met dit profiel?

Wil je meer weten?

Stuur een mail naar berend@giantfox.nl

Staat jouw rol er niet bij en wel interesse?